BSO activiteiten

Thema activiteiten BSO

Op de website van SpelActief staan leuke BSO activiteiten en BSO spellen.
Activiteiten en Spellen die gedaan kunnen worden op je eigen Buitenschoolse Opvang, zowel binnen als buiten. Op de BSO is het namelijk belangrijk om een gevarieerd activiteitenprogramma aan te bieden aan de kinderen.


Op deze website vindt u een groot aantal thema activiteiten. Het zijn activiteiten die als doel hebben om diverse leerinhouden op een bewegende manier aan te reiken. Zo wordt niet alleen de cognitieve ontwikkeling gestimuleerd. Kinderen krijgen ook meer bewegingskansen (fysieke activiteitsgraad verhogen) en leren beter bewegen (motorische vaardigheden verbeteren).


Tekst gaat verder onder de afbeelding ▼

bso activiteitenEen gevarieerd activiteitenprogramma daagt de kinderen uit zichzelf te blijven ontwikkelen. Dit is erg belangrijk en speelt een groot onderdeel in de persoonlijke groei van kinderen.

Kinderen moeten een leuke tijd hebben op de BSO. Met de BSO Activiteiten van SpelActief kun je een afwisselend programma maken met leuke en uitdagende activiteiten en spelletjes. Op deze manier blijf je de kinderen uitdagen en kunnen ze zich motorisch ontwikkelen.

Daarnaast is bewegen natuurlijk ook gewoon hartstikke gezond. Kijk bijvoorbeeld eens in onze sport en spel activiteiten voor op de bso of de leuke buitenactiviteiten.


Activiteitenboek SpelActief

De BSO Activiteiten staan per Categorie gesorteerd in ons Activiteitenboek. Op SpelActief staan activiteiten en spelletjes in de volgende categorieën: Sport & Spel, Natuur, Techniek & Wetenschap, Koken & Bakken, Knutselen & Kunst en Cultuur & Maatschappij.

Bekijk de BSO Activiteiten van SpelActief en laat je inspireren!


Gebruik de zoekfunctie op de Homepagina of kijk in het Activiteitenboek.